Home Actueel Bodematlas Twente beschikbaar

8 december 2020

Bodematlas Twente beschikbaar

De Atlas Twente uit 2019 brengt verschillende facetten van Twente goed in beeld. Deze atlas geeft niet alleen feitelijke informatie over de bestaande ruimtelijke, economische, fysieke en sociale kwaliteiten van Twente, maar ook over haar positie ten opzichte van omringende regio’s en Europa. Nu is er een vervolg over de ondergrond van Twente.

Bodematlas Twente

Binnenkort volgt er een special op de Atlas Twente, de Bodematlas Twente. De bodem is doorgaans een dimensie die aan het oog onttrokken is, maar veel betekenis kent en veel te bieden heeft. In de bodematlas zet Twente even ondersteboven. Met kaarten, foto’s en afbeeldingen vindt u een uitsnede van de Twentse bodem en ondergrond. Een rijke geschiedenis met toekomstwaarde. De bodematlas wordt gedrukt en is in december gereed.

Aanvragen

Mocht u interesse hebben in een fysiek exemplaar dan ontvangen wij graag een postadres op secretariaatrb@overijssel.nl onder vermelding van bodematlas Twente. De atlas wordt u dan zo spoedig mogelijk toegezonden. Uw gegevens worden uitsluitend voor dit doeleinde gebruikt en zullen na verzending worden verwijderd.

De atlas wordt in december ook digitaal beschikbaar gesteld op de website van Onder Twente. Voor een korte impressie kunt u ook kijken naar dit filmpje.