Home Actueel Ondersteuning voor bedrijven met een SDE beschikking

23 februari 2021

Ondersteuning voor bedrijven met een SDE beschikking

Versnellingsteam Zon

Loop je als ondernemer in Overijssel tegen uitdagingen en belemmeringen aan waardoor je de SDE+ subsidie voor zon op dak nog niet verzilverd hebt.

Het programma Nieuwe Energie Overijssel heeft hiervoor haar Versnellingsteam Zon klaar staan met praktische ondersteuning als bedrijven vastlopen met hun aanvraag. Het versnellingsteam Zon biedt de helpende hand aan projecten voor zonnedaken om toch tot realisatie te komen.

Wegnemen van belemmeringen

Ondanks dat u al een SDE beschikking hebt, kunt u verschillende belemmeringen tegenkomen om daadwerkelijk een zonnedak te realiseren. Uit de praktijk blijkt dat de belemmeringen liggen op zowel technisch, financieel vlak en organisatorisch vlak rondom beschikbaarheid van kennis en tijd.

Het versnellingsteam Zon bestaat uit een multidisciplinair team van experts en gaat op pad met een oplossing die het beste is voor u als ondernemer. Na het bezoek weet u onder welke voorwaarden een zonnedak te realiseren is en heeft u een onafhankelijk advies met producten om een zonnedak te realiseren.

Meer weten over het versnellingsteam

Meer informatie over zon op dak vind je op onze speciale website over dit onderwerp, Ieder dak een zonnedak.