Home Actueel Vacatures bij Nieuwe Energie Overijssel waaronder: junior projectleider warmtetransitie

3 januari 2024

Vacatures bij Nieuwe Energie Overijssel waaronder: junior projectleider warmtetransitie

Werken aan verduurzaming is één van de grootste opgaven van deze tijd. En jij kan er onderdeel van zijn. Nieuwe Energie Overijssel is de energie achter de transitie. Als pioniers anderen nodig hebben om verder te komen. Als visie en sturing essentieel zijn om grote keuzes te kunnen maken. Als gezamenlijke inspanning op gang moet komen. Dan zijn wij daar.

Nieuwe Energie Overijssel is een programma van de Provincie Overijssel. Het team bestaat uit ruim 25 bevlogen mensen. Projectleiders, kwartiermakers, procestechnologen, beleidsadviseurs en transitiemakers. Word jij er onderdeel van?

 

Junior projectleider warmtetransitie

Ben jij klaar om deel uit te maken van een gedreven team dat de toekomst vormgeeft? Als junior projectleider warmtetransitie binnen het programma Nieuwe Energie draag jij bij aan de realisatie van het Klimaatakkoord in Overijssel samen met ongeveer 25 collega’s. Jij gaat werken aan de grote uitdaging van de energietransitie: de warmtetransitie.

Binnen het programma Nieuwe Energie werk je aan projecten die uiteenlopend zijn qua grootte en complexiteit. Je bent op verschillende terreinen binnen de energietransitie inzetbaar, maar in het bijzonder in de warmtetransitie. Zo trek je deelprojecten om de ontwikkeling van warmtenetten te stimuleren en denk je mee over hoe we publiek eigendom kunnen realiseren. Ook start je projecten om ervoor te zorgen dat nieuwe warmte(opslag)technieken in Overijssel worden ingezet.

Lees meer over deze vacature:

https://werkenbijoverijssel.nl/vacatureoverzicht/junior-projectleider-warmtetransitie-3271821

 

Daarnaast staan er vier interim opdrachten open:

Projectfacilitator/adviseur verduurzaming maatschappelijk vastgoed
🕒 16 tot 20 uur per week van 19 februari 2024 of zoveel eerder als mogelijk tot en met 31 december 2024
📍 Zwolle / Thuiswerken
☕ Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in via de knop registreren op https://bit.ly/3h145Qa. Vervolgens vind je deze aanvraag in ons Dynamisch Aankoop Systeem terug onder de categorie financieel en juridisch.

En:

– Coördinator Natuurvriendelijk Isoleren West-Overijssel
– Projectcoördinator opleidingen energiecoaches en klussers West-Overijssel
– Adviseur Lokale Warmtenetten West-Overijssel

De sluitingsdatum van deze aanvragen is 14 januari 2024. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in via de knop registreren op https://bit.ly/3h145Qa. Vervolgens vind je deze aanvragen in ons Dynamisch Aankoop Systeem terug onder de categorie specialistische functies.

 

Meer over Nieuwe Energie Overijssel? 

Hier lees je meer over ons programma en hier leer je alvast je collega’s kennen.