Home Actueel Verduurzamen in de langdurige zorg

24 juni 2021

Verduurzamen in de langdurige zorg

Van geïsoleerde leidingen en ledverlichting tot een warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Ga je aan de slag met het verduurzamen van je gebouw(en), dan komt er veel op je af. In de langdurige zorg moet je ook nog rekening houden met minimale overlast voor bewoners. Speciaal voor eigenaren van gebouwen in de langdurige zorg organiseerden we een webinar op 24 juni 2021 over verduurzamen in de langdurige zorg.

De Koperhorst heeft duurzame ambities

Het woonzorgcentrum uit Amersfoort isoleerde tijdens een geplande gevelrenovatie twee gebouwen. Een jaar eerder werd het ketelhuis vernieuwd. Facilitair manager Robert Sakkers deelde tijdens het webinar zijn aanpak en ervaringen.

Wat is het ontzorgingsprogramma?

Wicher Schönau, projectleider van het Ontzorgingsprogramma Maatschappelijk Vastgoed van de provincie Overijssel vertelde hoe eigenaren hulp kunnen krijgen bij het verduurzamen. En de duurzaamheidscoaches en projectfacilitatoren van het programma stelden zich kort voor.

Kunnen wij je helpen?

Ben jij eigenaar van maatschappelijk vastgoed en klaar om aan de slag te gaan en plannen te maken? Zodat jouw vastgoed klaar is voor de toekomst? Wij helpen je graag met advies en ondersteuning op maat. Onze duurzaamheidscoaches Stan Fritschy en Mignon Sanchez maken graag kennis met je. Stuur een mail naar ontzorgingsprogramma@overijssel.nl voor meer informatie of het plannen van een afspraak.