Home Actueel Talkshow over warmtetransitie in aanloop naar Warmtecongres

30 oktober 2020

Talkshow over warmtetransitie in aanloop naar Warmtecongres

Gedeputeerde Tijs de Bree was donderdag 29 oktober één van de gasten in de talkshow Warmte aan Tafel. Tijdens deze talkshow gingen belangrijke stakeholders in gesprek over de vraagstukken en uitdagingen van de warmtetransitie. Naast overheidsbestuurders en experts uit het bedrijfsleven was ook een aantal Tweede Kamerleden aanwezig. De discussie werd gehouden in Nieuwspoort in Den Haag en was via een livestream volgen. Heb je de uitzending gemist? Hier kun je de talkshow Warmte aan Tafel nog eens bekijken.

 

Nationaal Warmtecongres digitaal

De talkshow Warmte aan Tafel is één van activiteiten rond het Nationaal Warmtecongres op 26 november, dat vanwege de coronamaatregelen volledig digitaal wordt gehouden. Tijdens het congres vinden livestreams plaats van keynote speeches en diverse interactieve workshops. Ook tijdens de Warmteweken in december zijn er tal van digitale activiteiten over de warmtetransitie. Nieuwe Energie Overijssel is de officiële host van dit congres.

Houd 26 november vrij voor het Nationaal Warmtecongres. Op de website vind je informatie over het programma en deelname.