Home Kennisplein Lunchen met Nieuwe Energie: Financiële instrumenten voor verduurzaming (14 feb)

Lunchen met Nieuwe Energie: Financiële instrumenten voor verduurzaming (14 feb)

Het Supportteam van Nieuwe Energie Overijssel wil iedereen die bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie inspireren en ondersteunen. Op de tweede woensdag van de maand gaan we online “Lunchen met Nieuwe Energie”. Hiermee verbinden we bedrijven, instellingen en kennis met elkaar op diverse actuele thema’s en leggen we de basis om innovatie sneller, beter en breder te laten groeien in Overijssel.

Financiële instrumenten voor verduurzaming

 

Op woensdag 14 februari zal Sjoerd van Dijk vertellen over de financiële instrumenten voor ondernemers die willen verduurzamen.

Investeren in verduurzamen
Elke ondernemer staat voor de uitdaging van verduurzaming. Hoe pak je dit op de juiste wijze aan? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt diverse financiële instrumenten om ondernemers hierbij te ondersteunen. Subsidies, leningen, fiscale voordelen of een combinatie daarvan: door de vele mogelijkheden verliezen ondernemers het overzicht. Merk jij dat ook?

Tijdens de komende lunchsessie zal Sjoerd van Dijk, Financieel Economische Adviseur bij RVO, essentiële informatie delen over deze financieringsinstrumenten. Welke opties zijn er voor jouw onderneming? Ontdek hoe het proces verloopt, welke factoren een rol spelen en krijg helderheid over dit onderwerp. Er is voldoende tijd voor vragen! Laat je inspireren en vind de weg naar een duurzamere toekomst voor jouw onderneming!

Het Supportteam Energie-innovatie helpt je verder!

Overijsselse ondernemers, overheden en andere organisaties die eigenaar of partner (willen) zijn van initiatieven die bijdragen aan het versnellen van de energietransitie: het Supportteam helpt jullie door innovaties op het gebied van duurzame opwek, opslag, besparing, distributie en management van energie van alle kanten goed te bekijken!

Kijk voor meer info op onze themapagina!