Home Kennisplein Lunchen met Nieuwe Energie: verduurzamen van appartementencomplexen

Lunchen met Nieuwe Energie: verduurzamen van appartementencomplexen

Het team van Nieuwe Energie Overijssel wil iedereen die bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie inspireren en ondersteunen. Op de tweede woensdag van de maand gaan we ‘Lunchen met Nieuwe Energie’. In een digitaal uurtje laten we een expert uit ons vakgebied aan het woord. Zo verbinden we bedrijven, instellingen en kennis met elkaar op verschillende actuele thema’s. En dragen we eraan bij dat we de energietransitie sneller en beter doen.

Verduurzamen van appartementencomplexen

Het verduurzamen van appartementencomplexen is een goed idee voor de portemonnee, belangrijk voor het halen van klimaatdoelen, maar ook een hele uitdaging.

Jaap Hendriksen is projectmanager duurzaamheid bij VvE Belang. Hij neemt ons mee in de dilemma’s die spelen bij het verduurzamen van appartementencomplexen. Hoe kan je als vereniging van eigenaren (VVE) draagvlak creëren en weerstand wegnemen? In welke volgorde neem je welke stappen? En welke rol kan of moet je als gemeente spelen?

Op 12 juni van 12:00 tot 13:00 uur praten we hier verder over in een online lunchlezing. Ben jij erbij? Meld je dan aan.

Screenshot

 

PROGRAMMA 12 JUNI
12.00: Opening door Nieuwe Energie Overijssel
12.05: Jaap Hendriksen, projectmanager duurzaamheid en senior register taxateur
12:40: Vragen en discussie
13.00: Einde