Home Actueel Word jij onze nieuwe energietrainee?

14 november 2021

Word jij onze nieuwe energietrainee?

Wil jij als trainee aan de slag met één van de grootste maatschappelijke vraagstukken van deze tijd; de transitie naar duurzame energie? Steek jij je handen graag uit de mouwen en leg je verbinding? Ben je nog niet uitgeleerd na je studie? Kom dan bij het traineeship Energietransitie van Overijssel!

Wat ga je doen?

Als trainee Energietransitie word je projectleider bij verschillende gemeenten in Overijssel. In totaal ga je 1,5 jaar aan de slag met twee verschillende opdrachten van 9 maanden.

Als trainee Energietransitie werk je aan vraagstukken zoals participatie van inwoners om woonwijken zonder gas te verwarmen of het organiseren van inspraak voor een zonneveld. Je bent gemiddeld 32 uur per week aan het werk bij één van de Overijsselse gemeenten en daarnaast heb je ongeveer 8 uur per week training. Hier kom je alles te weten over werken bij de overheid en de energietransitie, maar je leert er ook skills zoals pitchen en werkvormen creatief in te zetten. Oftewel: gegarandeerde groei op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak!

Meer informatie

Voor meer informatie en solliciteren: klik hier