Home Actueel Werkplaats terug in september

1 augustus 2023

Werkplaats terug in september

Kom naar Enschede of Zwolle. Doe mee in sessies en wissel kennis uit over de energietransitie.

Sta jij voor een opgave in de energietransitie? Bezoek dan in het najaar de Werkplaats. Ga hier  aan de slag met jouw uitdaging. Op de Werkplaats komen kennis, ervaring en inspiratie bij elkaar. Doe actief mee in een sessie. Samen kom je verder en zet jij de eerste en de volgende stap met jouw project.

Data bekend

Nieuwe Energie Overijssel werkt op dit moment hard aan het programma, maar de data zijn al bekend. Zet deze  alvast in de agenda.

Twente: 15 september
West-Overijssel: 21 september

Twente: 12 oktober
West-Overijssel: 19 oktober

Twente: 9 november
West-Overijssel: 16 november

Twente: 7 december
West-Overijssel: 14 december

In Twente vind je de Werkplaats bij ConnectU Campus in Enschede.
De Werkplaats van West Overijssel is bij Brainz in Zwolle.

Werkplaats is werkwijze

De Werkplaats is meer dan een plek, het is een werkwijze! Samen lossen we problemen op en kansen we pakken. In doelgerichte werksessies, van wisselende samenstelling, afhankelijk van de vraag. Met een goede voorbereiding en regie, om er zoveel mogelijk uit te halen.

 

Op de hoogte blijven?

Wil je weten wat we gaan doen? Meld je dan aan! Je ontvangt dan vrijblijvend het programma. Wil je de uitnodigingen voor de Werkplaats ontvangen? Klik hier om je aan te melden voor de Werkplaats Twente in Enschede en hier om je aan te melden voor de Werkplaats West-Overijssel in Zwolle. Of check onze agenda. Tot snel in de Werkplaats!