Home Actueel Subsidieregeling MIT-R&D-samenwerkingsprojecten geopend

9 juni 2023

Subsidieregeling MIT-R&D-samenwerkingsprojecten geopend

Innovatie is broodnodig om te kunnen werken aan de vragen van de toekomst. Ook de energietransitie heeft baat bij innovatie! Om dat te stimuleren is er nu de subsidie MIT-R&D-samenwerkingsprojecten, voor mkb’ers die samenwerken aan innovatieve oplossingen.

 

Ben jij mkb’er? De subsidie MIT-R&D is er voor twee of meer ondernemers die samenwerken in een innovatieproject. Het project moet zich richten op het ontwikkelen of onderzoeken van een nieuw product, dienst of methode. Een van de categorieën die voor subsidie in aanmerking komen is Energie & Duurzaamheid.

Haalbaarheidsstudie naar solar paal

De samenwerkingspartner(s) hoeven overigens niet allemaal uit Overijssel te komen. Je vraagt de subsidie aan in de provincie waar meer dan 50% van de kosten die voor subsidie in aanmerking komen worden gemaakt.

De regeling is geopend van 6 juni tot 12 september 2023. Meer informatie en het aanvraagformulier vind je bij het Overijssel Loket.

Bekijk in deze video van provincie Overijssel hoe speeltoestellenmaker Yalp gebruik heeft gemaakt van de MIT-haalbaarheidssubsidie om hun innovatieve speeltoestellen te voorzien van groene energie!