Home Kennisplein KOP500 business event

KOP500 business event

Het Havenkwartier in Deventer draait 3 oktober om inspiratie en co-creatie. Het gaat over verschillende thema’s zoals energietransitie, circulaire economie en veranderende markten. KOP500 biedt een mix van inspireren, leren en vooral samen doen. Je loopt gegarandeerd vol nieuwe kennis, contacten en inspiratie naar buiten. Energietransitie, circulaire economie, veranderende markten; de duurzame economie van morgen biedt nú volop kansen voor vooruitstrevende ondernemers en bestuurders. Hoor jij daar ook bij? Kom dan net als 499 andere Overijsselse professionals op 3 oktober naar de KOP500 in Het Havenkwartier in Deventer. Tijdens dit evenement kun je bijleren, je laten inspireren, co-creëren en samen echt stappen gaan zetten op het gebied van duurzame economie.

Wie?

500 innovatieve professionals

Wat?

Leren, delen en doen in duurzaamheid

Wanneer?

3 oktober 2018 van 11.30 – 19.00 uur met daarna een business borrel.
Het Havenkwartier in Deventer

 

Waardemakers

Ondernemende pioniers en de provincie Overijssel hebben zich verenigd in Waardemakersnetwerken. Waardemakers zijn ondernemers die actief inzetten op duurzame ontwikkeling, innovatie en economische groei. Door samen te werken presteren ze beter, brengen ze elkaar verder en ontstaan nieuwe businessmodellen. Deze ondernemers zijn de aanjagers van KOP500.

Meer informatie

Wil je meer weten over het programma en hoe je je kan aanmelden? Bekijk de uitnodiging of neem een kijk op www.kop500.nl.