Home Achter-de-meter Achter de meter – Marktplaats

Marktplaats 'achter de meter' oplossingen bij netcongestieproblematiek

Het E-team van de provincie Overijssel helpt direct en indirect bedrijven in de provincie Overijssel met het vinden van een achter de meter oplossing voor hun netcongestie zowel voor teruglevering als afnamecongestie kunnen wij je helpen.

Het E-team biedt een traject aan voor ca. 40 bedrijven die een netcongestieprobleem hebben en gevestigd zijn in de provincie Overijssel. Het traject wordt tot uitvoering bekostigd door de provincie Overijssel. Doormiddel van het traject kunnen wij je helpen bij het vinden van een flex-oplossing voor uw probleem.

Onderdeel van onze aanpak is deze marktplaats. Via deze marktplaats kunnen bedrijven die netcongestie ervaren aanbieders vinden die flex-oplossingen aanbieden.

Wil je meer weten over het E-Team, en het traject dat wij aanbieden om netcongestie te verhelpen in de provincie Overijssel, neem dan contact op met het E-Team.

Wil je met jouw bedrijf ook opgenomen worden in deze marktplaats, meldt je dan aan via het aanmeldformulier.

Bedrijvenoverzicht

iwell
Pythagoraslaan 2
3584 BB Utrecht
085  130 35 72
info@iwell.nl
www.iwell.nl

Curtailment / Batterijopslag

Iwell is ontwikkelaar van slimme batterij systemen met energie management software. De Cube batterijen slaan schone wind- en zonnestroom op. Vervolgens leveren ze stroom terug als het gebouw of de elektrische auto’s hierom vragen. Zo gebruik je ook zonnestroom wanneer de zon even niet schijnt.

Dit is hoe het werkt, maar het batterijsysteem kan meer. Tijdens piekmomenten levert de batterij razendsnel stroom. Of slaat juist overtollige zonnestroom op. Zo dempen we de pieken. Daardoor is een kleinere netaansluting mogelijk of voorkom je verzwaring.

Recoy BV
Suikersilo West 11
1165 MP Halfweg
088 732 69 00
contact@recoy.com
www.recoy.com

Curtailment / Battterijopslag / Power to Heat / Waterstof / Bidirectioneel laden

We helpen u om maximale waarde uit energie-flexibiliteit te halen op verschillende electricteitsmarkten. Dat doen we middels het Real-time Optimalisatie Platform (ROP) dat flexibele apparaten zoals laadinfrastructuur, e-boilers en stationaire batterijen aanstuurt.

 

Repowered B.V.
Suikerlaan 23C
9743 DA Groningen
06 1203 5082
info@repowered.nl
www.repowered.eu

Curtailment / Batterijopslag / Waterstof / Lokale optimalisatie

Uw duurzame energie, op het juiste moment en tegen de juiste prijs. Daar staat Repowered voor. Wij helpen bedrijven bij het optimaliseren van hun energiestromen, zodat ze binnen de kaders van hun eigen aansluiting verder kunnen verduurzamen en uitbreiden. Dit doen we door slimme aansturing, curtailment en door de inpassing van energie-opslag, waterstof en andere flex-oplossingen. We werken altijd data-gedreven en beginnen met het geven van inzicht in uw huidige energiesituatie. Op basis daarvan komen wij met concrete oplossingen om uw energieverbruik verder te optimaliseren, welke we vervolgens daadwerkelijk slim inzetten en optimaliseren om de transitie naar een duurzaam en betaalbaar energiesysteem voor u mogelijk te maken.

Jouw bedrijf hier?

Levert jouw bedrijf oplossingen die ondernemers individueel uit kunnen voeren binnen de capaciteit van de netaansluiting en wil je met jouw bedrijf ook opgenomen worden in deze marktplaats, meldt jouw bedrijf dan aan via het aanmeldformulier!

Zo brengen we in Overijssel vraag en aanbod bij elkaar.