Home Kennisplein Interactieve samenwerkingsochtend thema publieke warmtenetten

Interactieve samenwerkingsochtend thema publieke warmtenetten

Tijdens deze thematische samenwerkingsochtend van het Expertiseteam Gebouwde Omgeving gaan we het hebben over publieke warmtenetten. Het kabinet heeft namelijk grote plannen.

Datum: Donderdag 30 november 2023
Tijd: 09.30 – 12:15 uur
Locatie: Willem-Alexanderstraat 1, Nijverdal, Hellendoornzaal B

Er gaat veel veranderen
Om de overstap naar schone energie te versnellen, gaat er veel veranderen op het gebied van eigenaarschap van de warmte-infrastructuur en het aanwijzen van ‘warmtekavels’. Ook komt er een nieuw gemeentelijk instrumentarium voor de warmtetransitie met onder meer een ‘aanwijsbevoegdheid’. Zeggen deze termen jou nog weinig? Dan nodigen we je van harte uit voor de sessie op 2 november in Nijverdal. De sessie is speciaal voor jullie als gemeenteambtenaren en beleidsmakers die meer willen weten over de governance van publieke warmtenetten, samenwerkingsvormen, knelpunten en geldstromen.

Aanmelden voor deze sessie
Je ontvangt van ons een Outlook-uitnodiging voor deze sessie. Je kunt je aanmelden door die te accepteren. Of meld je aan via expertiseteamgo@overijssel.nl. Graag uiterlijk 26 oktober in verband met lunch en het voorbereiden van de sessie. Er is plek voor ongeveer 20 deelnemers.

Heb je vooraf al vragen? Mail ze naar expertiseteamgo@overijssel.nl. Dan beantwoorden we die tijdens de sessie.