Home Kennisplein Haalbaarheidsscan Houtverbranding

28 oktober 2019

Haalbaarheidsscan Houtverbranding

Wilt u met uw bedrijf/instantie af van fossiele brandstoffen en/of besparen op uw stookkosten? Dan is het misschien rendabel om uw CV installatie te vervangen door een houtgestookte CV-ketel. Gemiddeld verdient een houtgestookte CV-installaties zich al terug bij een gasverbruik van ongeveer 10.000 m3; per jaar.

U kunt via CCS Energie-advies geheel vrijblijvend gebruik maken van de gratis haalbaarheidsscan voor houtverbranding. Uw fossielgestookte referentiesysteem wordt middels de scan vergeleken met een hout gestookte ketel. Verder geeft het naast een overzicht van de investeringskosten ook inzicht in de operationele kosten van beide situaties. De terugverdientijd wordt op basis van deze kosten berekend.

Contact

De houtverbrandingsscan is bedoelt voor de doorrekening van houtgestookte CV-installaties.(geen houtkachels voor in de woonkamer) Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met een van onze consultants op +31 (0)570-667000 of stuur een e-mail naar info@ccsenergieadvies.nl.