Home Kennisplein Fr-I-day Innovation – sustainable energy edition

Fr-I-day Innovation – sustainable energy edition

Fr-I-day Innovation – sustainable energy edition

Wilt u meedenken met een innoverende, creatieve en diverse groep studenten over een duurzame groene toekomst? Kom dan op 20 april 2018 naar Fr-I-day Innovation – sustainable energy edition.

Tijdens ons event zullen we eerst uitleg geven over nieuwe duurzame energie, en wat de functie ervan is in de toekomst. Hoe wij, als inwoners, momenteel in Overijssel (en met name in Zwolle) leven, en hoe de toekomst eruit ziet als we niets veranderen. U als deelnemers aan het event kunt vertellen wat u doet om de doelstelling van het programma Nieuwe Energie Overijssel, 20% nieuwe energie in 2023, te bereiken.

Samenwerken aan de toekomst

Het is de toekomst van de jongeren, de toekomst van uw kinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen, en leerlingen! Hoe gaaf zou het zijn met hen samen te komen en te brainstormen, d.m.v. een Pressure Cooker sessie en tot nieuwe ideeën te komen. Die u misschien wel verder kunt uitwerken en implementeren in Zwolle en andere delen van Overijssel.

We willen graag gebruik maken van plekken waar de gemeente en andere organisaties al bezig zijn om de stad en de provincie energiebewuster en groener te maken. Waardoor wij samen daadwerkelijk iets kunnen bijdragen aan een duurzamere groene toekomst.

Aan het einde van de middag is er de mogelijkheid de ideeën van die dag te presenteren en verder met elkaar door te praten over het onderwerp.

Deelnemen?

Wilt u uw kennis en expertise over groene, nieuwe en duurzame energie delen en actief meedenken tijdens dit event? U kunt zich opgeven door vóór 16 april te mailen naar hanne.vande.riet@windesheim.nl Graag uw naam, contactinformatie en uw huidige functie/organisatie vermelden.

Praktische informatie

Datum: 20 April 2018
Tijd: 13:00 – 15:00
Locatie: Brainz, Lübeckplein 68, 8017JS Zwolle.
Let op! Tijdens het event zullen de presentaties in het Engels worden gegeven.

Vragen?

Hebt u vragen? Dan kunt u contact opnemen met een van de onderstaande personen.
Hanne van de Riet (Nederlands) Hanne.vande.riet@windesheim.nl
Mert Öner (Engels) Mert.Öner@windesheim.nl