Home Kennisplein Lectoraat Energietransitie laat Overijssel ‘Praktisch warmlopen

17 september 2020

Lectoraat Energietransitie laat Overijssel ‘Praktisch warmlopen

Lectorale rede geeft inzicht

Vanaf oktober 2019 werkt Jeike Wallinga als lector Energietransitie bij Windesheim. Met haar lectoraat weet ze praktijkgericht onderzoek dichterbij alle partners en stakeholders te brengen.  Op 16 september aanvaarde Jeike haar ambt officieel tijdens haar Lectorale rede “Praktisch warmlopen”. Dit was hét moment voor haar als lector om de hoofdpunten uit te dragen en te vertellen wat de plannen binnen het lectoraat Energietransitie zijn.

 

Voorafgaand aan haar rede vroegen wij haar een paar vragen. In dit artikel vertelt Jeike enthousiast welke opgaven ze voor de komende jaren ziet en hoe ze dit gaat aanpakken. Lees dit artikel hier.

Praktisch warmlopen

De Lectorale rede is samengevat in het boekje ‘Praktisch warmlopen’.  Deze is via deze link digitaal te downloaden. U kunt ook de rede op video bekijken. Hierbij kun je met een link naar alleen de rede of naar het gehele middagprogramma.

Windesheim maakt deel uit van het cluster Innovatie binnen Nieuwe Energie Overijssel en denkt in veel vraagstukken enthousiast mee als lid van het team.