Home Kennisplein Koploper Auping over de wereld van morgen

3 oktober 2018

Koploper Auping over de wereld van morgen

Koploper Auping over de wereld van morgen

Succesvolle ondernemers zijn bezig met de wereld van morgen. Een ding weten we zeker, die wereld wordt circulair en vol nieuwe energie! Hoe gaat Koploper Koninklijke Auping bv hiermee om?

Koninklijke Auping bv investeert fundamenteel in duurzaamheid en heeft daarbij de ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten, integraal en circulair te hebben ingericht. Ontdek hoe zij hiermee aan de slag zijn!

Koplopersproject

Auping is een van de 8 bedrijven uit het Koplopersproject 2.0. Dit zijn de energiekoplopers uit Overijssel die actief op zoek zijn naar mogelijkheden tot verduurzaming. Het Koplopersproject is een onderdeel van het programma Nieuwe Energie Overijssel en bedoeld om met een voorhoede gezamenlijk te leren – learning by doing – en met die kennis overige ondernemers verder te helpen. Dit deel van het programma focust op het borgen van energie-efficiëntie in de organisatie als belangrijke stap naar Nieuwe Energie.

Meer informatie

Nieuwe Energie Overijssel biedt een platform voor ondernemers die de uitdagingen van de energietransitie en de nieuwe economie om willen zetten naar kansen. Wil je weten hoe jij hiermee aan de slag kan? Lees verder.