Home Kennisplein Theatercollege | Club Cele gaat op missie met Ruud Koornstra!

Theatercollege | Club Cele gaat op missie met Ruud Koornstra!

Een energieneutrale stad, hoe doe je dat?

Vraag het aan de eerste Nationaal Energiecommissaris Ruud Koornstra op 8 mei a.s. en hij weet het antwoord. Ruud Koornstra is de frontman in de ontwikkeling naar een energiepositief Nederland. Alleen afspraken maken over doelstellingen vindt hij niet genoeg. “Nederland moet een wereldwijde koploper zijn als het gaat over de energietransitie”, stelt hij. Ga met Ruud in gesprek bij Club Cele op 8 mei om 20:00 uur in Odeon.

Van vieze naar schone energie, zo simpel is het eigenlijk

Kortom: tijd om de boel eens goed op te schudden met een flinke dosis energie. Tijdens dit Theatercollege hoor je alles wat je nog niet wist op het gebied van klimaatneutraliteit. Bovendien is verduurzamen sociaal verantwoord én financieel heel haalbaar volgens Ruud Koornstra. Geen excuus meer dus. Tijd om de stap te zetten naar een energieneutrale, fossielvrije omgeving door middel van duurzaam ondernemerschap. Is Zwolle er klaar voor?

Ga mee met Club Cele & Ruud Koornstra op missie!

Tijdens deze Meet Up word je niet alleen geïnspireerd, er vindt ook een interactief nagesprek plaats waar Ruud samen met de aanwezigen op zoek gaan hoe de regio Zwolle nu energieneutraal kan worden en wie wat moet gaan doen. Stel vragen aan Ruud, ga in gesprek met het publiek en ga aan de slag.

Aanmelden

Odeon, Blijmarkt 25, 8011 CZ Zwolle, dinsdag 8 mei 2018 van 20.00 tot 22.00 uur.
Aanmelden kan gratis via: https://bit.ly/2JJzNBh
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gooitske Zijlstra via redactie@clubcele.nl.