Home Kennisplein Startup Samen aan de slag met de energietransitie: Op weg naar 2030

Startup Samen aan de slag met de energietransitie: Op weg naar 2030

Op woensdag 29 september 2021 organiseren de Regionale Energiestrategie (RES) Twente en het programma Nieuwe Energie Overijssel (NEO) de startup ´Samen aan de slag met de energietransitie: Op weg naar 2030´.

 

Datum:               29 september 2021

Tijd:                      11.30 tot 17.00 uur met lunch

Locatie:               Grolsch Veste, Colosseum 65, 7521 PP ENSCHEDE

 

De komende twee jaar staan thema’s centraal. Denk hierbij aan gezondheid en veiligheid, energiebesparing, uitbreiding van netcapaciteit, de regionale MER, landschappelijke inpassing, koppelkansen met andere maatschappelijke opgaven, mobiliteit en innovatie. RES Twente en NEO gaan samen met jullie aan de slag met deze uitwerking en uiteraard het vervolgproces op weg naar de RES Twente 2.0.

 

Deze startbijeenkomst geeft een doorkijk in het proces voor de komende twee jaar. Tijdens het plenaire deel gaan we in gesprek met bestuurders, volksvertegenwoordigers, specialisten, beleidsmedewerkers en belanghebbenden. Verder kun je ook deelnemen aan twee verschillende deelsessies.

 

Heb je interesse? Laat het weten via energiestrategie@regiotwente.nl met vermelding van je naam en organisatie en we sturen je een aanmeldformulier toe.