Home Kennisplein Online kennissessie bodemenergie

Online kennissessie bodemenergie

Op dinsdag 23 mei van 14.00 – 16.00 uur organiseert de provincie Overijssel in samenwerking met het Gebruikersplatform Bodemenergie een online kennissessie over het onderwerp bodemenergie.

Aan de basis van deze sessie sta jij zelf! Ben je een eindgebruiker, projectontwikkelaar of een woningbouwcoöperatie en heb je vragen rondom de installatie of werking van een open of gesloten bodemenergiesysteem? Wil je weten wat de voordelen van bodemenergiesystemen zijn en waar je rekening mee moet houden? Of ben je een overheid die druk bezig is met versnelling van de energietransitie en nieuwsgierig op welke wijze je bodemenergie kunt stimuleren of reguleren? Dan is dit je kans om je vragen beantwoord te krijgen door een expert.

Vragen insturen

Je kunt tot en met 12 mei vragen insturen. Tijdens de kennissessie op 23 mei worden je vragen beantwoord door experts met een ruime ervaring op het gebied van bodemenergie. Ook als je geen vraag hebt maar vooral nieuwsgierig bent of meer kennis wil vergaren over dit onderwerp ben je welkom.

Vooraf opgeven is nodig. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 19 mei.

Aanmelden en vragen toesturen kan bij Glenn Dijks: G.Dijks@overijssel.nl. In de mail die je stuurt zet je als onderwerp ‘Kennissessie Overijssel 23-05-2023’.