Home Kennisplein Online Kennissessie Bodemenergie

Online Kennissessie Bodemenergie

Op dinsdag 7 november van 14.00 – 16.00 organiseert de provincie Overijssel in samenwerking met het Gebruikersplatform Bodemenergie een online kennissessie over het onderwerp bodemenergie. Aan de basis van deze sessie staat u zelf! Bent u een eindgebruiker, projectontwikkelaar of een woningbouwcoöperatie en heeft u vragen rondom de installatie of werking van een open of gesloten bodemenergiesysteem? Wilt u weten wat de voordelen van bodemenergiesystemen zijn en waar u rekening mee moet houden? Of bent u een overheid die druk bezig is met versnelling van de energietransitie en nieuwsgierig op welke wijze u bodemenergie kunt stimuleren of reguleren? Dan is dit uw kans om uw vragen beantwoord te krijgen door een expert.

 

U kunt tot en met 1 november uw vragen insturen. Tijdens de kennissessie op 7 november worden dan uw vragen beantwoord door experts met een ruime ervaring op het gebied van bodemenergie. Ook als u geen vraag heeft maar vooral nieuwsgierig bent of meer kennis wil vernemen over dit onderwerp bent u welkom. Vooraf opgeven is wel nodig om de bijeenkomst te kunnen bijwonen. Dit kan tot uiterlijk zondag 5 november. Kortom neem deel aan de kennissessie bodemenergie en sluit de dag een stuk wijzer en vol met tips en tricks over bodemenergie af!

 

U kunt uw deelname en vragen vooraf toesturen naar G.Dijks@overijssel.nl. In de mail die u stuurt zet u als onderwerp ‘Kennissessie Overijssel 7-11-2023’.