Home Kennisplein Onderwijsvastgoeddag 2018

Onderwijsvastgoeddag 2018

Onderwijsvastgoeddag 2018

Het Instituut voor Vastgoed en Duurzaamheid (IVVD) organiseert op dinsdag 25 september de  Onderwijsvastgoed Dag 2018, met als thema ‘Het onderwijsvastgoed van morgen’. Tijdens deze dag beantwoorden ervaringsdeskundigen de actuele vragen die spelen rondom het onderwijsvastgoed. Ook  bieden zij perspectief voor de toekomst. Welke ontwikkelingen spelen er? Welke verbindingen worden er met de samenleving gelegd? Hoe kan het onderwijsvastgoed mee met de energietransitie?

Programma

In het hoofdprogramma hoort u Atto Harsta (transitiestrateeg) en Caspar Boendermaker (BNG Bank) over de transitie naar het onderwijsvastgoed van morgen, schoolbestuurders over de verbinding met de omgeving en een bijdrage over een school zonder klaslokalen. Ook wordt de Nationale Trendradar Onderwijsvastgoed besproken. Naast het hoofdprogramma is er keuze uit een achttal interessante break-out sessies, waaronder de sessie ‘Energiebesparingskansen ontdekken met Overijsselse energiecoaches’, waarin u kennismaakt met het project Duurzame Scholen van de Provincie Overijssel. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid collega’s uit het onderwijsvastgoed te ontmoeten!

Praktisch

De Onderwijsvastgoeddag vindt plaats op dinsdag 25 september van 10.00 tot 16.30 uur. De locatie is de Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25 in Breukelen. Meer informatie kunt u vinden op www.onderwijsvastgoeddag.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven.