Home Kennisplein Nationaal Plan Energiesysteem: Werkplaatsen en Oplaadsessies

Nationaal Plan Energiesysteem: Werkplaatsen en Oplaadsessies

Denk je mee over het energiesysteem van de toekomst? Kom dan naar één van de Werkplaatsen over het Nationaal Plan Energiesysteem van RVO en praat mee in de Oplaadsessies. We gaan met elkaar in gesprek om beslissingen over de energietransitie goed voor te bereiden.

De energietransitie is één van de grootste uitdagingen waar we de komende jaren voor staan. We moeten overschakelen naar een nieuw energiesysteem dat past bij een klimaatneutrale samenleving. Daarvoor ontwikkelt RVO het Nationaal Plan Energiesysteem (NPE). Dit plan beschrijft hoe Nederland daar komt.

Voor het opstellen van het NPE gebruiken we graag jouw kennis en expertise. Tijdens de NPE Werkplaatsen gaan we in gesprek over belangrijke thema’s rond het energiesysteem van de toekomst. Speel je een rol in het huidige energiesysteem of het energiesysteem van de toekomst? Of heb je daar ideeën over? Dan zijn de NPE Werkplaatsen en Oplaadsessies voor jou!

In 3 Werkplaatsen bieden we in totaal 9 Oplaadsessies aan in 3 rondes. Elke NPE Werkplaats heeft hetzelfde dagprogramma, je kunt dus een locatie kiezen:

  • 2 maart: Den Bosch
  • 8 maart: Amersfoort
  • 16 maart: Zwolle

Voor meer informatie en aanmelden kijk je op de website van RVO.