Home Kennisplein Doetank verduurzamen bestaand vastgoed

Doetank verduurzamen bestaand vastgoed

De Green Business Club Twente organiseert in het kader van haar Doetank een eerste bijeenkomst op maandag 18 juni. Het thema dat ze die avond bij de kop pakken is de verduurzaming van bestaand vastgoed, met speciaal aandacht voor de energieprestatie. U hoort onder andere over de CO2-tool om eenvoudig zicht te krijgen op uw CO2-footprint. Ook gaat u met elkaar in gesprek over maatregelen die u morgen al kunt treffen om die footprint omlaag te krijgen. En er wordt aandacht besteed aan de overgang naar gasloos.

Programma

19.00u – Inloop
19.15u – Gerard Schröder, directeur eigenaar van Schröder vastgoed en initiatiefnemer van de Green Business Club Twente, over duurzaam bouwen met gezond rendement.
19.35u – Jouke Roelfzema en Eline Weerts, Carbon Adviseur bij de Climate Neutral Group, over CO2- Calculator en hoe u dit helpt om uw CO2 voetafdruk te verkleinen.
19.55u – Vragen en interactie
20.15u – Eerste ronde bij de tafels
20.35u – Wissel
20.45u – Tweede ronde bij de tafels
21.05u – Per tafel belangrijkste conclusie(s) ophalen
21.20u – Duurzaam napraten

Praktische informatie

De Doetank vindt plaats op maandag 18 juni van 19.00 tot 22.00 uur.
De locatie is de Cee Cee Creative Campus, Brouwerijstraat 1 in Enschede. Deze locatie is goed te bereiken met het OV. U kunt zich aanmelden door een korte mail te sturen naar twente@greenbusinessclub.nl o.v.m. DoeTank.

Meer informatie over de kosten van de Doetank en de inhoud van de tafels vindt u op http://greenbusinessclub.nl/twente/agenda/doetank-gbc-twente-verduurzamen-bestaand-vastgoed/