Home Actueel Subsidie DUMAVA definitief

1 juli 2022

Subsidie DUMAVA definitief

De subsidie Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed (DUMAVA) is gepubliceerd in de Staatscourant. Dit betekent dat de subsidie officieel bekend is gemaakt. Met de DUMAVA is er € 150 miljoen beschikbaar voor het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed.

DUMAVA aanvragen

Ben jij eigenaar van maatschappelijk vastgoed? Of houd jij je bezig met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed? Dan is de nieuwe Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) interessant. Aanvragen kan vanaf maandag 3 oktober 2022 9.00 uur tot 31 december 2023 17.00 uur. Alles over de DUMAVA lees je hier. Vanaf begin augustus kun je een concept aanvraagformulier vinden op www.rvo.nl/dumava. Hiermee kun je je aanvraag nog beter voorbereiden.

Webinar Rijksoverheid (RVO)

Op 13 september 2022 organiseert RVO een webinar om het aanvraagproces toe te lichten. Schrijf je hier in voor het webinar.

Hulp nodig?

Het Ontzorgingsprogramma Maatschappelijk Vastgoed van de provincie Overijssel helpt eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed met het verduurzamen van hun gebouwen. Kun jij hulp gebruiken? Bijvoorbeeld met het bepalen van een ambitie, een energieadvies, een plan van aanpak of de financieringsmogelijkheden waar DUMAVA er één van is? Neem contact met ons op via ontzorgingsprogramma@overijssel.nl. Schuif aan tijdens ons volgende online inloopuur op 25 augustus. Of lees meer op onze pagina.