Home Actueel Dit zijn de 10 energietrainees!

7 februari 2022

Dit zijn de 10 energietrainees!

Na een uitgebreid selectieproces staan de 10 energietrainees te trappelen om te beginnen! Op 1 maart starten zij voor de komende negen maanden met een opdracht bij één van de Overijsselse gemeenten. Daarnaast krijgen ze een dag in de week training over de energietransitie, maar ook juist over soft skills als leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

v.l.n.r. Sanne van Hoogmoed, Emma Kampherbeek, Selcuk Baskan, Heleen Pieloor, Stan van Rosmalen, Lucca Koekoek, Tessa Steunenberg, Hosnia Azimi, Iris Engbers en Joy de Vos.

De trainees stellen zich aan je voor!

Sanne van Hoogmoed
Hi, ik ben Sanne van Hoogmoed en ik ben afgestudeerd met een master in Sustainable Business and Innovation. Na mijn studie heb ik gewerkt als consultant voor de overheid en als duurzaamheid manager. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig geweest met de energietransitie door middel van vrijwilligerswerk. Nu heb ik er zin in om dit full-time te kunnen doen. Verder hou ik van koken, wandelen met hond Luna en lange reizen maken.

Emma Kampherbeek
Mijn naam is Emma Kampherbeek en ik heb Dierwetenschappen gestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Via mijn scriptie ben ik in de energietransitie gerold en ik ben hier heel enthousiast over. Ik ben opgegroeid in de buurt van Rotterdam, maar ik vind het oosten van het land heel mooi. Wel zal ik in vakanties en weekenden nog veel aan de kust in Zeeland te vinden zijn, waar ik zeil, windsurf en net ben begonnen met leren kitesurfen. Ik kijk er naar uit jullie allen te leren kennen en met jullie samen te werken.

Selcuk Baskan
Mijn naam is Selcuk Baskan. Het is goed om te zien dat de provincie de energietransitie de aandacht geeft die het verdient. Ik ben er van overtuigd dat voortgang op dit vlak voortkomt uit samenwerking. Om die reden ben ik gemotiveerd om samen met mijn collega’s zo snel mogelijk aan de slag te gaan en ideeën uit te werken tot werkelijkheid.

Heleen Pieloor
Ik ben Heleen, 23 jaar oud en ik kom uit Enschede. Ik heb HBO Communicatie gestudeerd en ik ben nu bezig met het afronden van de master Communication Science. Dit doe ik in combinatie met een stage bij de gemeente Enschede, waar ik meekijk en -werk bij verschillende duurzaamheidsonderwerpen. Hier heb ik het erg naar mijn zin en nu wil ik mijn kennis hierover graag nog verder uitbreiden middels de traineeship.

Stan van Rosmalen
Mijn naam is Stan en ik ben een 25-jarige jongen met een interesse in duurzaamheid, de energietransitie en de maatschappij in zijn geheel. Vanuit die interesse heb ik de afgelopen jaren verschillende onderzoeken en projecten gedaan als student Bestuurskunde en Milieu en Energie Management aan de Universiteit Twente. Ik heb heel veel zin om mijn opgedane kennis in te zetten in de praktijk en verwacht hier nog veel meer te leren over de aanpak van de energietransitie!

Lucca Koekoek
Mijn naam is Lucca Koekoek, 23 jaar oud en woonachtig in Wijhe. Ik heb Management van de Leefomgeving gestudeerd op het Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Vanaf maart ga ik als trainee aan de slag bij de provincie Overijssel.

Tessa Steunenberg
Ik ben Tessa Steunenberg, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Zwolle. Afgelopen maand heb ik mijn Masteropleiding afgerond aan de Manchester Metropolitan University waar ik gefocust heb op duurzaamheid. Ik heb ontzettend veel zin om mijn kennis in te kunnen zetten tijdens het Traineeship en mij verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid.

Hosnia Azimi
Mijn naam is Hosnia Azimi en ik kom net uit de studiebanken en ben enthousiast om mij als trainee verder te ontwikkelen! Als bestuurskundige kijk ik graag naar ontwikkelingen vanuit een meta-perspectief, om daarna weer in te zoomen op wat veranderingen voor de mensen om mij heen betekenen. Ook breng ik mensen graag in contact met elkaar en help ik ze op weg. Om ideeën over een duurzame(re) levensstijl uit te wisselen mag je altijd bij me aankloppen.

Iris Engbers
Hoi, mijn naam is Iris Engbers en ik woon in Losser. Afgelopen zomer heb ik mijn master diploma Bestuurskunde behaald aan de Universiteit Twente. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, ukelele spelen en een terrasje pakken samen met vrienden. Ik heb er veel zin in om te starten als energietrainee bij de provincie Overijssel!

Joy de Vos
Hoi! Ik ben Joy, 27 jaar en met mijn diepgewortelde passie voor duurzaamheid wil ik graag een schakel zijn in de energietransitie. Anderen actief betrekken bij dit soort belangrijke thema’s is iets waar ik veel energie van krijg. Ook wil ik mij als young professional graag verder ontwikkelen en groeien qua kennis en vaardigheden. Ik kijk er dan ook naar uit om aan de slag te gaan als trainee!