Home Kennisplein Werkplaats West-Overijssel 16 december

Werkplaats West-Overijssel 16 december

Blauw zijn vrij toegankelijke sessies

Oranje zijn op uitnodiging. Heb jij geen uitnodiging maar wil je wel meer informatie? Mail dan Ester of Jelle.

 

Ben jij benieuwd naar de mogelijke trainees? Kom online koffie drinken en kennismaken!

In maart starten 10 trainees bij 10 gemeenten. Heb jij een opdracht ingediend en ben je benieuwd wat voor vlees er in de kuip zit? Kom dan kennismaken met alle geïnteresseerden voor het traineeship! We gaan een half uurtje digitaal koffie drinken, daarna licht Jelle Zoomer nog het een en ander toe in een sessie met alleen de geïnteresseerden.

 

Energiearmoede: hoe pakken we dit aan?

Bij de werkvloer Gebouwde Omgeving constateren we dat het onderwerp energie-armoede bij veel gemeenten de aandacht heeft. Ook in relatie met rijksmiddelen die hiervoor beschikbaar worden gesteld aan gemeenten in 2022. Uit verschillende gesprekken komt naar voren dat niet alle gemeenten al even goed op de hoogte zijn en dat er veel behoefte is aan voorbeeldaanpakken. Vandaar een korte inspiratiesessie. In januari krijgt deze sessie een vervolg in enkele werksessies in kleiner verband.

 

Kijktip: PAW-webinar ‘Wat je moet weten over participatie en communicatie aardgasvrij’

Dit organiseren we niet zelf, maar we weten dat dit onderwerp de belangstelling heeft van meerdere partners in ons netwerk. Vandaar deze kijktip. De Werkplaats sessies hebben we hier om heen georganiseerd, zodat je de ruimte hebt om tussentijds online in te loggen bij PAW. Zwolle zit ook aan tafel!

 

“Heb ik de basis van participatie op orde, wat zijn de gouden regels en wat weten we al uit de praktijk? In dit webinar krijg je de basisprincipes aangereikt met praktijkvoorbeelden uit Hilversum en Zwolle, aangevuld met theoretische achtergronden. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om vragen te stellen en tips te delen.”

 

Informatie en aanmeldformulier voor dit webinar: PAW-webinar: Wat je moet weten over participatie en communicatie aardgasvrij – Programma Aardgasvrije Wijken