Home Kennisplein Webinar: Een dak vinden voor je zon-op-dak-project

Webinar: Een dak vinden voor je zon-op-dak-project

Online uitwisselingssessie voor lokale energie-initiatieven

Zon-op-dak projecten leveren een belangrijke bijdragen aan de energietransitie door de opwek van duurzame energie én het creëren van draagvlak door bewoners bij de opwekprojecten te betrekken. Er zijn al veel succesvolle zon-op-dak projecten gerealiseerd in Overijssel door lokale energie-initiatieven, meestal in postcoderoosprojecten. Het is echter niet voor alle initiatieven mogelijk om geschikte daken te vinden voor deze projecten. Dakeigenaren zijn vaak terughoudend en er leven vragen rond verzekeringen, dagvergoedingen en het effect van de zonnepanelen op de waarde van de gebouwen.

Op woensdagavond 6 oktober organiseert Servicepunt Lokale Energie Overijssel een online bijeenkomst over de verschillende elementen die komen kijken bij het vinden van een dak voor een postcoderoosproject. De sessie is bedoeld voor lokale energie-initiatieven in Overijssel. Tijdens deze online uitwisselingssessie delen verschillende initiatieven hun ervaringen en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Heb je al specifieke vragen met betrekking tot dit onderwerp? Mail ze vooraf naar Linda van IJzendoorn (ijzendoorn@natuurenmilieuoverijssel.nl), dan komen we er in de uitwisselingssessie op terug.

Wanneer               Woensdagavond 6 oktober 19.30 tot 21.00 uur.

Waar                     Online uitwisselingssessie, na aanmelden ontvang je een link en instructies.

Aanmelden           Meld je vóór 6 oktober aan via deze link