Home Kennisplein Wat betekent de nieuwe Postcoderoosregeling voor mijn projecten?

Wat betekent de nieuwe Postcoderoosregeling voor mijn projecten?

30 maart online kennissessie voor lokale energie-initiatieven

De Postcoderoosregeling zoals we die nu kennen, gaat op de schop! Maar wat betekent dat nu voor jouw energieprojecten? Dat bespreken we tijdens de bijeenkomst over de nieuwe Postcoderoosregeling, op 30 maart.

Als lokaal energie-initiatief ben je er vast mee bekend: de Postcoderoosregeling. Veel initiatieven gebruiken deze regeling om een zon-op-dak-project of andere energieprojecten mee te financieren. De huidige regeling wordt omgezet in een eenvoudige subsidieregeling: de Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE). Deze gaat in per 1 april 2021.

Op dinsdagavond 30 maart organiseren we een bijeenkomst over deze nieuwe Postcoderoosregeling voor lokale energie-initiatieven in Overijssel. Tijdens deze online kennissessie lichten LEI-coaches Guido Bakema en Arien Scholtens de nieuwe regeling toe en is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer: Dinsdagavond 30 maart 19.30 tot 21.00 uur.

Waar: Online kennissessie, na aanmelden ontvang je een link en instructies.

Aanmelden: Meld je vooraf hier aan, uiterlijk voor 29 maart.

De webinar is aanvullend op de webinars die Energie Samen organiseert over de nieuwe regeling. Meer informatie hierover via deze link.

 

Aanmelden en vragen?

Heb je al specifieke vragen m.b.t. de nieuwe regeling? Mail ze vooraf naar ijzendoorn@natuurenmilieuoverijssel.nl dan komen we er in de kennissessie op terug.