Home Kennisplein Smart Energy Hubs

Smart Energy Hubs

Online kennissessie over financiering en subsidies

In Oost-Nederland ontwikkelen honderden bedrijven producten en diensten die invulling geven aan de energietransitie. Dit is ook waarom we in november de propositie Oost-Nederland: Living lab voor Smart Energy Hubs konden presenteren.

 

We constateren dat we in Oost-Nederland in staat zijn energie-innovaties in praktijk te brengen in woonwijken, op bedrijventerreinen en voor mobiliteit. We dragen hiermee bij aan de realisatie van de doelen uit het Klimaatakkoord. Maar ook stellen we hiermee bedrijven in staat innovaties te testen, demonstreren en snel op te schalen richting (inter)nationale markten. En hiervoor is natuurlijk altijd geld nodig.

Daarom organiseren Think East Netherlands partners Oost NL en Kiemt samen een een kennissessie, die zich dit keer richt op financiering en subsidies. Zo staan er de komende maanden diverse subsidies en financieringsmogelijkheden open voor duurzame energie innovaties:

  • Innovation Fund
  • REACT (vanuit Managementautoriteit OP Oost)
  • EIC Accelerator

 

Aanmelden

De kennissessie vindt online plaats, op donderdag 28 januari 2021 van 13.00 tot 14.30 uur. Laat jezelf bijpraten over deze subsidies en meld je aan via deze link.