Home Kennisplein Slimme energieneutrale renovatie industrie

Slimme energieneutrale renovatie industrie

Save the date Online webinar

Hoe kan je op een industriële én circulaire manier veel woningen renoveren? In een Europees project van de Noord Zee Regio, genaamd INDU-ZERO, werken bedrijven en kennisinstellingen uit Overijssel, Duitsland, België, UK, Zweden en Noorwegen samen om een concept voor een renovatiefabriek te ontwikkelen.

Door de fabrieksmatige aanpak, die zich doortrekt tot de bouwplaats, is de verwachting dat in minder tijd, menskracht én verspilling, rijtjeshuizen en portiekflats uit de bouwjaren tussen 1955 en 1985, gerenoveerd kunnen worden naar energieneutraal. Het Expertiseteam Aardgasvrije Wijken Overijssel informeert je tijdens het online webinar op 7 september over het concept van de geïndustrialiseerde aanpak van energieneutraal renoveren.

Ulla-Britt Krämer, projectleider van INDU-ZERO, praat het netwerk van Nieuwe Energie Overijssel  bij over de ontwikkelde principes van de fabriek en de effecten op de aanpak in de wijken. Zij deelt graag haar kennis en ervaring op basis van drie huizen, die in Enschede binnen dit project inmiddels gerenoveerd zijn.

Meer info

Het webinar op 7 september, 14.00 tot 15.15 uur,  is vrij toegankelijk voor al onze relaties. Stuur deze vooraankondiging ook door naar collega’s die belangstelling hebben voor dit onderwerp. Heb je nu al vragen? Neem contact op met Oscar Jansen, adviseur Expertiseteam Aardgasvrije Wijken Overijssel.

Je kunt je alvast aanmelden via onderstaande button.