Home Kennisplein Online informatie- en netwerkbijeenkomst Startup in Residence Energie-Innovatie

Online informatie- en netwerkbijeenkomst Startup in Residence Energie-Innovatie

Laatste informatiebijeenkomst voor de uitvraag

Op 1 september vindt, van 15.00 tot 17.00 uur, de derde en laatste online informatie- en netwerkbijeenkomst voor de Startup in Residence Energie-Innovatie uitvraag. Heb je vragen over een van de vraagstukken, wil je meer weten over hoe je inschrijving eruit moet zien of wil je in gesprek met een van de partijen? Meld je dan aan voor 1 september!

Programma

Het eerste deel van het programma gebruiken we om uitleg te geven over Startup in Residence Energie-iInnovatie. We leggen je uit wat we zoeken in een inschrijving, en beantwoorden veelgestelde vragen. Heb je zelf al een vraag? Dan horen we dat natuurlijk graag, zodat we die in de bijeenkomst kunnen beantwoorden. Het tweede deel biedt volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Je kunt dan vragen stellen over de procedure of de inhoud van de vraagstukken.

Verbinden en speeddaten

Wil je graag inschrijven, maar zoek je een partner om samen een innovatie aan te bieden? Geef het aan bij je aanmelding, dan kijken we of we partijen samen kunnen brengen. Ga je liever 1 op 1 in gesprek met een opdrachtgever? Ook dat kun je in je aanmelding doorgeven. We plannen dan online speeddates met de persoon die je meer kan vertellen over het vraagstuk.

Kortom: als je geïnteresseerd bent in deelname aan ons Startup in Residence programma, schakel je in op 1 september! Meld je aan via mkb@overijssel.nl en zet in je mail eventuele vragen, aanvraag voor een 1 op 1 gesprek of een verzoek om samen te werken aan een vraagstuk. Wij sturen je dan een link voor de online bijeenkomst.