Home Kennisplein Lunchen met Nieuwe Energie

Lunchen met Nieuwe Energie

Versneller Energie Innovaties

Het Startteam van Nieuwe Energie Overijssel wil iedereen die bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie inspireren en ondersteunen. Op de tweede woensdag van de maand gaan we “Lunchen met Nieuwe Energie”. Hiermee verbinden we bedrijven, instellingen en kennis met elkaar op diverse actuele thema’s en leggen we de basis om innovatie sneller, beter en breder te laten groeien in Overijssel.

 

De energietransitie kent veel uitdagingen, maar één ding is zeker: innovaties zijn hard nodig om deze transitie mogelijk te maken. Daarom gaan Energiefonds Overijssel (EFO) en Oost NL een samenwerking aan om ondernemers uit te dagen en te ondersteunen in hun innovatieve energieplannene en nog beter te helpen bij je volgende doorbraak. 

 

Jeroen Gierveld, investment manager Energy bij OostNL en Radboud Dood, Investment manager Innovatie bij het Energiefonds Overijssel, vertellen je tijdens deze sessie graag welke kansen deze Versneller biedt voor een ondernemer die bezig is met de ontwikkeling en het naar de markt brengen van een innovatief product, concept of dienst met een aantoonbare energie-impact.

 

Zo kun jij de volgende stap zetten
en jouw product naar de markt brengen!

Programma

12.00: Welkom door Tess Ruiterkanp, Coördinator Startteam
12.05: Nieuws vanuit het Startteam
12.10: Jeroen Gierveld en Radboud Dood: Versneller Energie Innovaties
12.35Vragen en discussie
13.00: Einde