Home Kennisplein Lunchen met Nieuwe Energie

Lunchen met Nieuwe Energie

Hoera of help: ik krijg een warmtepomp!

Het Startteam van Nieuwe Energie Overijssel wil iedereen die bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie inspireren en ondersteunen. Op de tweede woensdag van de maand gaan we “Lunchen met Nieuwe Energie”. Hiermee verbinden we bedrijven, instellingen en kennis met elkaar op diverse actuele thema’s en leggen we de basis om innovatie sneller, beter en breder te laten groeien in Overijssel.

 

Op 14 april gaan we lunchen met André Haverkort, en Ralph Plantagie, beiden werkzaam bij de InnovatieHub van Nefit-Bosch en dagelijks bezig met de ontwikkeling van warmtepompen.

 

Via de media bereiken ons soms zorgwekkende verhalen over het gebruik van warmtepompen. Wat is hiervan waar en waarom wordt er dan zo’n grote rol voor warmtepompen voorzien in de plannen van de regionale energiestrategie?

 

Tijdens onze lunchsessie nemen Ralph en André ons mee in de wijze waarop de industrie probeert in te spelen op de uitdagingen die de bewoner en de installateur ervaren met de overgang naar een nieuw type warmtebron voor het huis. Want een warmtepomp kan wel degelijk prettig, zorgeloos en duurzaam wooncomfort leveren.

 

Na deze lunchsessie weet jij alles over warmtepompen!

Programma

12.00: Welkom door Mira Hamraoui, coördinator Startteam
12.05: Nieuws vanuit het Startteam, Jaap de Boer
12.10: André Haverkort en Ralph Plantagie, Nefit-Bosch: hoera of help: ik krijg een warmtepomp!
12.35: Vragen en discussie
13.00: Einde