Home Kennisplein Online sessie: De rol van lokale energie-initiatieven in de energietransitie

Online sessie: De rol van lokale energie-initiatieven in de energietransitie

Hoe kan je als gemeente lokale energie-initiatieven stimuleren en ondersteunen? Welke (financiƫle) instrumenten zijn er beschikbaar, wat zijn goede voorbeelden en hoe stimuleren andere gemeenten lokale initiatieven? Graag gaan we met gemeenteambtenaren in gesprek om deze vragen te beantwoorden en om praktische handvatten en ervaringen uit te wisselen.

Daarom organiseren we vanuit het cluster Lokale Energie-Initiatieven op 11 maart een interactieve online bijeenkomst over de rol van lokale energie-initiatieven bij de energietransitie en de invulling van lokaal eigendom. Ben jij ambtenaar energie? Of ben jij geĆÆnteresseerd in de rol van lokale initiatieven in de energietransitie? Dan nodigen we je van harte uit op onze bijeenkomst op 11 maart.

Wat: Lokale energie-initiatieven stimuleren lokaal eigendom vorm te geven
Voor wie: Energieambtenaren van gemeenten in Overijssel
Wanneer: 11 maart
Hoe laat: 15:00-16:30 uur
Waar: Online, via zoom

Deelnemen

De online bijeenkomst wordt gehouden via zoom. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar Linda van IJzendoorn via ijzendoorn@natuurenmilieuoverijssel.nl. Je ontvangt dan een link naar de zoom-meeting.

Deze sessie wordt georganiseerd door Natuur en Milieu Overijssel en de Provincie Overijssel, partners in Nieuwe Energie Overijssel.