Home Kennisplein IJsselland Doorgrond

IJsselland Doorgrond

Op 17 oktober 2023 van 12.00 tot 17.00 vindt IJsselland Doorgrond plaats in Kampen. Een boeiende bijeenkomst met het thema ‘Bodemenergie: de rol van bodem en ondergrond in de warmtetransitie.’ Het wordt een dag vol ontdekkingen en interactie.

IJsselland Doorgrond is een netwerk van bodemprofessionals van overheden en mensen uit het bedrijfsleven en andere geïnteresseerden in bodem(energie). Een aantal keren per jaar worden bijeenkomsten georganiseerd.

Wat kan je verwachten?

We beginnen met een lunchwandeling door het historische Kampen, begeleid door een erfgoeddeskundige. Na deze verfrissende start beginnen we om 13.00 met het reguliere programma. We testen je kennis met een energieke quiz en duiken dieper in het onderwerp met een presentatie van het Gebruikersplatform Bodemenergie. Hier leer je over innovaties in bestaande en nieuwe technologie├źn voor warmteopslag.

Vervolgens kun je kiezen uit drie boeiende werksessies: regulering door gemeenten bij toekomstige bodemenergie hotspots, effecten van open en gesloten bodemenergiesystemen, en warmteopslag in de Warmte Transitie Visie.

We sluiten de dag af met een gezellige borrel, waar je de kans hebt om te netwerken en inzichten te delen. Mis deze kans niet om bij te dragen aan de warmtetransitie en nieuwe kennis op te doen in een inspirerende omgeving.

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 17 oktober 2023.

Van 12.00 uur tot 17.00 uur. Deelname met lunch is vanaf 12.00 en het reguliere programma begint om 13.00.

Waar: Cellebroederspoort, 2e Ebbingestraat 1, A6, 8281 VV Kampen

Aanmelden: deelname is gratis en aanmelden kan via dit formulier.