Home Kennisplein Digitale informatiebijeenkomst milieunormering windturbines

Digitale informatiebijeenkomst milieunormering windturbines

Het Rijk organiseert samen met VNG, IPO en NP RES op woensdag 22 september 2021 een digitale informatiebijeenkomst over de milieunormering van windturbines voor decentrale overheden en RES-regio’s. Tijdens deze informatiebijeenkomst geven we een toelichting op de gevolgen van de uitspraak van de Raad van State van 30 juni jongstleden, gaan we onderling in gesprek en willen we ophalen aan welke ondersteuning decentrale overheden behoefte hebben. We nodigen u daarom van harte uit voor deze digitale informatiebijeenkomst.

Programma in het kort
12.45 uur: Digitale inloop
13.00 uur: Plenair programma: dagvoorzitter, Theo van Bruggen, gaat met meerdere sprekers in gesprek over de gevolgen van de uitspraak, de effecten, het handelingsperspectief en de ondersteuning vanuit het Rijk.
14.00 uur: Korte pauze
14.15 uur: Deelsessie: in kleine groepjes, ingedeeld op regio, gaan de deelnemers digitaal uiteen om onderling kennis en ervaring uit te wisselen en te bespreken aan welke ondersteuning behoefte is.
15.15 uur: Plenaire afsluiting met terugkoppeling vanuit de deelsessies.
15.30 uur: Afsluiting

Aanmelden
Je kunt je via deze link aanmelden voor de digitale informatiebijeenkomst milieunormering windturbines. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. NB: de deadline voor aanmelding is maandag 20 september, 12.00 uur. Heb je vragen over de informatiebijeenkomst? Stuur een mail naar windturbines@congresbureau.nl